Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Конкурси

Konkurs za volontere na programu "Pčelica pametnica" za radnu 2016/2017. godinu

20. 09. 2016.

Аутор: Велес - Владичин Хан

Potrebno nam je 4 volontera iz Vladičinog Hana ili okoline, sa visokom stručnom spremom ili studenti u oblastima prirodnih nauka, pedagokih nauka, ge

Konkurs za volontere na programu "Pčelica pametnica" za radnu 2016/2017. godinu

Potrebno nam je 4 volontera iz Vladičinog Hana ili okoline, sa visokom stručnom spremom ili studenti u oblastima prirodnih nauka, pedagoških nauka, geografije, mašinskih i tehničkih nauka, arhitekture, građevine itd koji žele da steknu iskustvo u radu sa decom predškolskog uzrasta i kroz igru im promovšu i približe nauku kojom se bave.

Pozivaju se svi zainteresovani kandidati/kandidatkinje da do 3. oktobra 2016. godine pošalju popunjenu prijavu i svoj cv na e-mail adresu udruzenje.veles@gmail.com.

Nakon preliminarnog odabira, kandidati koji budu ušli u uži izbor biće pozvani na intervju koji će se održati 5. oktobra; konačni rezultati biće objavljeni do 7. oktobra na facebook stranici udruženja.

Prijavljivanje se vrši na sledeći način:

1. Preuzmite prijavni formular koji se nalazi ovde

2. Popunite prijavni formular

3. Pošaljite PRIJAVNI FORMULAR zajedno sa CV-em na udruzenje.veles@gmail.com sa naznakom "Prijava za volontiranje na programu "Pčelica pametnica 2016/2017""

Zakasnele i nepotpune prijave neće biti razmatrane. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani za intervju isključivo e-mailom najkasnije do 4. oktobra 2016.

Eventualna pitanja šaljite na mail udruzenje.veles@gmail.com ili na telefon 0652056700

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или