Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Конкурси

Посетите са нама аеромитинг у Аустрији

03. 09. 2016.

Аутор: Друштво за академски развој

Агенција за културну дипломатију из Беча иницира пројекат Wheels of Cultures у сектору културне размене кроз путовања, који започиње са једнодневним

Посетите са нама аеромитинг у Аустрији

Агенција за културну дипломатију из Беча иницира пројекат «Wheels of Cultures» у сектору културне размене кроз путовања, који започиње са једнодневним екскурзијама за 5 до 7 студенткиња/студената, заинтересованих за путовања на аеромитинге. У сарадњи са Друштвом за академски развој и Минибус Травел компанијама из Београда, организује се прво путовање из Србије у Аустрију на манифестацију Airpower која ће се одржати 03. септембра 2016. године у Целтвегу (Штајерска, Аустрија).

Аеромитинзи ће у овом пројекту бити посећивани и документовани као пример културне дипломатије у широј јавности, у смислу промовисања интернационалних сусрета код државног војног ваздухопловства, а тиме и поруке о сигурности коју овај сектор пружа кроз акробатске манифестације, промоцију културних симбола и кулинарија, међународне сарадње и пилотских вештина. У оквиру овог пројекта планиране су и посете мањим манифестацијама у приватним секторима, које окупљају цивилно друштво уз рекреативне, спортске и образовне намене.

  • ГДЕ? Путовања су планирана у три партнерске земље: Аустрија, Србија и Италија.
  • КАД? Прва једнодневна екскурзија је заказана за 3. септембар 2016. године. Из Србије ће се путовати у Целтвег на Airpowershow у Аустрији

  • ШТА? Амбасадори ће имати задатак да о посећеним манифестацијама напишу кратак извештај, ураде неколико фотографија - и документују манифестацију и своје личне утиске.

  • БУДУЋНОСТ? ACD конференција на тему културне дипломатије у различитим секторима, одржаће се у Бечу 2017. године на коју ће сви ACD – CD – амбасадори бити позвани да учествују, а том приликом ће бити приказано све што је урађено у оквиру целог пројекта, уз предавања и радионице са интернационалним експертима.

Апликација и трошкови путовања:

  • КО? Апликација за учествовање у овим екскурзијама је отворена за све пунолетне студенте који имају валидне документе за пут у Италију и Аустрију.

  • ГДЕ? Апликациони формулар можете преузети овде и попуњеног нам послати на мејл, а можете попунити и формулар на самом сајту.

  • КАД? Попуњен формулар би требало да пошаљете на мејл адресу office@dar.org.rs до 25. августа 2016. године, у 23:59.

  • ШТА? Након селекције од стране организатора, која ће се обавити по горе наведеним критеријумима, одабрани путници ће бити позвани да потпишу уговор о делу, којим се обавезују да квалитетно документују своја путовања и сагласе се са кодексом понашања на одређеним местима и у току путовања. Остале информације биће послате на мејл након коначне одлуке организатора.

  • КОЛИКО? Трошкове вожње сносе сами путници, уз студентски попуст. Цене путовања (повратне карте без ноћења и оброка) биће прилагођене дестинацијама. Цена путовања за први Airshow износиће највише 70 евра, а полазак ће бити из Београда.

  • БУДУЋНОСТ? Исти принцип функционисаће и за путовања на остале дестинације.

!БОНУС!

Сви ACD-CD-Airshow амбасадори бесплатно ће добити двогодишњу чланарину код ACD – агенције као потпорни чланови и право да задрже статус првих ACD-CD-Airshow амбасадора. Друге повластице и бонуси могући су током развоја пројекта, као и учешће на годишњој конференцији, која ће се одржати у Бечу 2017. године.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или