Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Конкурси

Konkurs za stažiranje u BCBP - rok 15. avgust

01. 08. 2016.

Аутор: Београдски центар за безбедносну политику

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) otvorio je konkurs za prijem XX generacije stažista i stažistkinja. Rok za slanje prijava je 15. av

Konkurs za stažiranje u BCBP - rok 15. avgust

Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) otvorio je konkurs za prijem XX generacije stažista i stažistkinja. Rok za slanje prijava je 15. avgust 2016. godine. Program stažiranja traje šest meseci, sa mogućnošću produženja saradnje, pa i zapošljavanja. 

Studentima pružamo priliku da učestvuju u radu nezavisnog istraživačkog centra koji se bavi pitanjima iz oblasti bezbednosti. Nova generacija stažista BCBP će učestvovati u organizaciji događaja, kroz seminare i predavanja više saznati o istraživačkim metodama i tehnikama, a uz podršku mentora imati priliku da objave istraživačke radove. Stažiranje traje šest meseci, sa mogućnošću produženja saradnje i zapošljavanja.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite svoju prijavu na adresu office@bezbednost.org sa naznakom „PRIJAVA NA KONKURS ZA STAŽISTU/KINJU".

Potrebna dokumentacija:

  1. biografija, ne duža od 3 strane; 
  2. motivaciono pismo, u kom ćete navesti: a) razloge zbog kojih konkurišete za praksu u BCBP, b) koliko vremena nedeljno ćete moći da odvojite za stažiranje; c) zašto mislite da bi baš Vas trebalo da izaberemo;
  3. primerak ili deo ranije napisanog rada (seminarski, diplomski, istraživanje, analiza i slično), ne duži od 5 strana.

Više pojedinosti o programu, uslovima i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na sajtu BCBP.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или