Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Позив за учешће на програму обуке

30. 05. 2017.

Аутор: Топлички центар за демократију и људска права

Топлички центар за демократију и људска права организује тродневну обуку за представнике организација грађанског друштва које су ангажоване у области

Позив за учешће на програму обуке

Топлички центар за демократију и људска права организује тродневну обуку за представнике организација грађанског друштва које су ангажоване у области јавних набавки и борбе против корупције.

Обука је део пројекта „Грађански за демократске реформе: јавно о јавним политикама - гласно против корупције“, који се реализује у партнерству са Београдском отвореном школом у оквиру Програма подршке цивилном друштву и медијима у области европских интеграција.

Програм обуке намењен је представницима организација грађанског друштва које имају искуства у области јавних набавки и борбе против корупције.

Обука ће бити одржана од 06. до 09. јула 2017. године на Мећавнику и окупиће 20 учесника. Трошкови превоза, смештаја и исхране учесника у потпуности су покривени од стране организатора.

Сви заинтересовани за учешће на програму обуке могу се пријавити тако што ће попуњен пријавни формулар доставити на електронску адресу office@topcentar.org.rs или на факс 027/324493, до 20. јуна 2017. године.

Изабрани кандидати ће бити обавештени о резултатима конкурса до 23. јуна 2017. године.

Пријавни формулар можете преузети на http://www.nadzor.org.rs/poziv_za_ucesce_na_programu_obuke_cs4eu.htm

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или