Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Izlozba nagrada i prijem za ucesnike u filmu "Kotrljanje"

09. 11. 2016.

Аутор: Филм клуб Прокупље

U Galeriji Fil art u Prokuplju Žikica Jovanović, predsednik Film kluba Prokuplje, otvorio je zajedno sa svojim saradnicima izložbunagrada. Posetioci

Izlozba nagrada i prijem za ucesnike u filmu "Kotrljanje"

U Galeriji Fil art u Prokuplju Žikica Jovanović, predsednik Film kluba Prokuplje, otvorio je zajedno sa svojim saradnicima izložbu nagrada. Posetioci su imali priliku da vide deo nagrada koje je ova ekipa na čelu sa njim osvajala na festivalima sirom sveta. Neke od nagrada su: Grand prize Hinsdale Film Festival USA, Winner Renderyard London England, Best film 60 second film festival Washington USA, Best experimental film ART IZO Film Fest Moscow Russia, Award for the president of the capital city of Bratislava EKO TOP Film Fest Bratislava Slovakia, Award for original story Mob film fest Skoplje Macedonia, Special jury award Short Form Gornji Milanovac Srbija...

Pored izložbe, organizovan je i prijem za kompletnu ekupu koja je radila na snimanju film "Kotrljanje" koji je završen i čeka svoju premijeru krajem meseca u Domu kulture u Prokuplju.

Glavni junak u filmu – točak, kome je glas dao proslavljeni srpski glumac Dragan Vujić Vujke,  priča priču o gradu uz pomoć Branka Cvejića, Eve Ras, Radosava Krivokapića, Anastasije Cvijanović, Predraga Slavkovića, Aleksandre Đorđević i Đorđa Stošića.

Režiju za ovaj film potpisuje Žikica Jovanović, scenaristi su Žikica Jovanović i Srbijanka Stanković. Producent filma je Branislav Rosić. Za kameru su bili zaduženi Vojkan Aranđelović, koji je bio odgovoran i za fotografiju, zatim Zvezdan Marković, Vladimir Gašević, Predrag Janković i Predrag Dunjić za snimanje iz vazduha. Kompozitor i ton-majstor bio je Ivica Trailović. Mogućnost da se u celom svetu film razume dala je Snežana Ilić, prevodilac na engleski jezik. Veliku filmsku ekipu činili su još i polaznici Škole filma, koji su vredno radili u ulozi asistenata, ali i statista na setu.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или