Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Концерт ЗА НАС!

28. 09. 2016.

Аутор: АС Центар за оснаживање младих особа које живе са ХИВ-ом и АИДС-ом

Поштовани/а, Позивамо Вас, да нам се придружите. 28. септембра 2016. године. Центар за оснаживање младих особа koје живе са ХИВ-ом и АИДС-ом А

Концерт ЗА НАС!

Поштовани/а,

Позивамо Вас, да нам се придружите. 28. септембра 2016. године.

Центар за оснаживање младих особа koје живе са ХИВ-ом и АИДС-ом „АС“ удружење Више од помоћи АИД+ и Асоцијација за подршку женама и деци угроженим ХИВ-ом Жена плус, прослављају Дан посвећен особама које имају ХИВ, под слоганом „ЗA НАС!“, у установи културе Општине Стари град „Пароброд“ од 19:00 до 21:00 часова, Капетан Мишина 6а, Београд.

Наступају:

 Јасмина Трумбеташ Петровић, првакиња опере Народног позоришта Београд,

 Михајло Шљивић, солиста опере Народног позоришта Београд,

 Марко Пантелић, солиста Нове београдске опере,

 Емилија Петковић, професор клавира у музичкој школи „Коста Манајловић“,

 и гости изненађења.

Истог дана Вас позивамо код Теразијске чесме у Београду од 14:00 до 18:00 где ће се одржати централна улична манифестација која ће окупити представнике/це институција, организација цивилног друштва, активисте/киње и грађане/ке са циљем да заједно подстакну солидарност, толеранцију и разумевање са особама које имају ХИВ или АИДС у Србији.

Посетиоци ће моћи да добију бесплатно кондоме, здравствено-васпитне и информативно-едукативне брошуре, књижице и различите информације од стране волонтера/ки и активиста/киња са циљем промоције здравих стилова живота, информисања о доступним услугама и промоције људских права, толеранције и равноправности уз рам подршке и солидарности са особама које имају ХИВ инфекцију или АИДС у Србији.

Обраћамо Вам се са жељом да нам се придружите и тиме нам помогнете у промовисању видљивости особа које живе са ХИВ-ом или АИДС-ом. Ваша подршка и присуство нам је од изузетног значаја јер само заједно можемо да дамо допринос у циљу смањења стигме и дискриминације особа са ХИВ-ом и АИДС-ом и зато се искрено надамо да ћете се одазвати нашем позиву.

Дан посвећен особама које имају ХИВ инфекцију или АИДС се обележава у оквиру пројекта „Ко је херој? 2, који финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије МОС. и спроводи се уз учешће партнера: Савез удружења пацијената Србије СУПС, Кровна организација младих Србије КОМС,  Форум организација цивилног друштва за ХИВ и АИДС ФОЦДХА, Канцеларија за младе Обреновац, Канцеларија за младе Лозница, Асоцијација за подршку женама угроженим ХИВ-ом Жена плус, Више од помоћи АИД плус, Удружење НГО ОЕФ, Удружење ЛГБТ Србија, Музичко оперско театарска организација МОТО, Удружење Дј-ева ОДАН организација, Интернет медијски покровитељ први ЛГБТ Радио у Србији и први регионални портал за превенцију сексуално преносивих инфекција, ХИВ-а и АИДС-а, Tестирај се! јер је битно да бринемо о себи и другима.

#PlhivDay #KOMS #MLADI #HIVtesting #SDGs #HealthForAll #SDG #Youth #Health #GetInvolved! #StopHIVTogether #YouthVoices #GYAN #Belgrade #Serbia #‎KojeHeroj‬? #MOS #SUPS #FOCDHA #YouthDay #IYD #IYD2016 #YouthVoice #KZM #GNEZDO #GlobalHealth #GYSD #GlobalGoals #SustainableYouth #Sustainable

 

За додатне информације:

Ђурица Станков

+381605030402

office@aids-support.org

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или