Српски Srpski English

Улогујте се

Улогујте се

Претрага
Pronađite nas na

Догађаји

Представљање „Недељe парламентаризма“

02. 06. 2015.

Аутор: Центар за истраживање, транспарентност и одговорност

Народна скупштина Републике Србије и иницијатива Отворени Парламент, уз подршку УСАИД и Британске амбасаде у Београду, Вас позивају на Инфо сесију

Представљање „Недељe парламентаризма“

Народна скупштина Републике Србије и иницијатива Отворени Парламент, уз подршку УСАИД и Британске амбасаде у Београду, Вас позивају на Инфо сесију поводом представљања „Недељe парламентаризма“ која ће бити одржана у Малој сали дома Народне скупштине, у уторак 2. јуна 2015. са почетком у 11 часова. 

Недеља парламентаризма представља серију догађаја који за циљ имају боље повезивање и упознавање грађана и грађанки Србије са радом Народне скупштине. Основна идеја овог концепта, насталог по угледу на "Parliament Wеек" који је развио парламент Велике Британије, јесте да се серијом различитих догађаја отвори простор за дебату о учешћу грађана у демократским процесима, значају отворености парламента као институције, као и различитим начинима комуникације између грађана и њихових директно изабраних представника. Недеља парламентаризма ће се одржати од 19. до 25. октобра 2015. године.

Уколико желите да пријавите непримерен садржај контактирајте администратора.

Коментари

Још увек нема коментара

Пошаљи коментар

За слање коментара морате бити пријављени

или