Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

News

Krenulo snimanje igrano dokumentarnog filma o Prokuplju

Snimanje igrano-dokumentarnog filma o Prokuplju, u režiji Žikice Jovanovića, najavljeno je performansom Film kluba Prokuplje za medije i javnost u centru

Krenulo snimanje igrano dokumentarnog filma o Prokuplju

Snimanje igrano-dokumentarnog filma o Prokuplju, u režiji Žikice Jovanovića, najavljeno je performansom Film kluba Prokuplje za medije i javnost u centru našeg grada.

- Ovo će biti film koji će na, dosada neviđen i jedinstven način, ispričati priču o malom mestu na jugu Srbije. Smatramo da ćemo tako brže stići do međunarodnih festivala, rekao je autor najavljenog filma Jovanović i dodao da će se potruditi da budu originalni i uvedu nove načine prezentovanja turističkih mesta i potencijala. Prema njegovim rečima, upravo je to šansa da za naše mesto čuju i bolje ga upoznaju ljudi širom sveta.

Scenario za film napisali su Srbijanka Stanković i Žikica Jovanović, za kameru su zaduženi Zvezdan Marković i Vojkan Aranđelović, muziku će raditi Ivica Trailović, a saradnik je Branislav Rosić. Ovoj ekipi će se u narednom periodu priključiti još ljudi, koji će učiniti film profesionalnijim.

- U ovaj film smo uključili i naše mlađe sugrađane, ali i iskusne starije glumce, koji će u njemu imati ulogu naratora. Planiramo da uključimo i jednog od poznatih glumaca sa kojim trenutno pregovaramo. To će doneti jednu posebnu marketinšku notu filmu, ali za to su nam potrebna finansijska sredstva, naglasio je Žikica Jovanović.

Ovom prilikom ekipa koja radi na filmu pozvala je sve koji mogu i žele da pomognu njegovu realizaciju da se jave i podrže ovu priču, čiji je jedini cilj promocija grada i života u njemu. Telefon na koji se možete javiti, ukoliko želite da pomognete i podržite rad ovih entuzijasta je 063/8130714 ili putem mejla, na adresu sakcija@beotel.net

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or