Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

News

Symantec proizvodi dostupni za NVO u Srbiji: Preuzmite vašu donaciju software-a na TechSoup Balkans

Drago nam je da objavimo da je donacija program Symantec dostupna za cijeli region Balkana kroz na program donacije software-a TechSoup Balkans ( www

Symantec  proizvodi dostupni za NVO u Srbiji: Preuzmite vašu donaciju software-a na TechSoup Balkans

Drago nam je da objavimo da je donacija program Symantec dostupna za cijeli region Balkana kroz naš program donacije software-a TechSoup Balkans (www.techsoupbalkans.org).

Program donacije Symantec u TechSoup programu ima dostupne Symantec Enterprise i Symantec Norton proizvode kvalifikovanim neprofitnim i humanitarnim organizacijama u regiji, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Symantec Enterprise proizvodi se koriste za poboljšanje sigurnosti na računarskim mrežama. Symantec donacija uključuje proizvode koji se mogu koristiti u malim i srednjim, kao i velikim poslovnim okruženjima.

Ovi proizvodi također mogu poboljšati sigurnost i performanse pojedinih uređaja koji nisu dio korporativne ili enterprise mreže.

Pozivamo sve organizacije koje nisu registrovane na TechSoup Balkans platofrmi (www.techsoupbalkans.org) da se registruju i podnesu zahtjev za donaciju.

Program donacija TechSoup Balkans nudi širok spektar softverskih proizvoda za neprofitne organizacije i javne biblioteke, a organizacije snose samo administrativni trošak obrade podataka. Za pristup softverskim rješenjima kroz ovu platformu i pristupu donacijama, prvo bi trebalo da se registruju na sljedećem linku: https://www.techsoupbalkans.org/user/register.

Ova donacija je dostupna za pravno registrovane neprofitne organizacije sa statusom udruženja ili fondacije.

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or