Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

Open Calls

Poziv za učesnike internacionalnog volonterskog i avanturističkog kampa "Pogled sa juga"! Kampujte u Srbiji!

15. 07. 2016.

Author: Pirot E Publika

Dragi prijatelji, dobrodoli ste da prisustvujete volonterskom i avanturističkom letnjem kampu Pogled sa juga, koji će biti održan od 15. do 24. jula

Poziv za učesnike internacionalnog volonterskog i avanturističkog kampa "Pogled sa juga"! Kampujte u Srbiji!

Dragi prijatelji, dobrodošli ste da prisustvujete volonterskom i avanturističkom letnjem kampu “Pogled sa juga”, koji će biti održan od 15. do 24. jula 2016. godine u selu Strelac, Srbija!

Vi ste avanturista u duši, ali ne želite da se upustite u avanturu?
Da li želite da vidite divlje životinje? Pazite da ne dođete do sela strelac, šta selo okruženo fantastičnom prirodom ima da ponudi? Najlepši su skriveni delovi planine. Da li ste gledali film “Wildlife” sa Reese Witherspoon? Producent ovog filma nije video prirodu u Srbiji.
Žele da se osećate kao heroj filma? Ne dolazite da kampujete sa nama. Bolje je sedeti ispred televizora i sanjati da ćete jednog dana imati to iskustvo.
Želite da doživite avanture sa ljudima iz celog sveta? Budite sigurni da ne kampujete sa nama. Šta ako vam posle toga vaše stare okruženje postane dosadno? Šta ako u ovoj avanturi upoznaš nove, zanimljive ljude?

ORGANIZATORI
Manifestacija će biti realizovana od strane udruženja “Pirot E Publika” (https://www.facebook.com/pirotepublika), i udruženja”Pogled sa juga” (https://www.facebook.com/pogledsajuga)
– Udruženje “Pirot e Publika” je neprofitna organizacija iz Pirota, sa jugoistoka Srbije. Kao najaktivnija organizacija koja radi sa i za mlade u Pirotskom okrugu, naša oblast aktivnosti je uglavnom oblast obrazovanja i manjina / društvene odgovornosti. U 2013. smo nagrađeni kao najbolja organizacija u Srbiji među onima koji radi sa mladima iz osetljivih grupa, a 2014. godine dobili smo nagradu za povezivanje mladih i lokalne samouprave. Već 5 godina organizujemo najveći internacionalni kamp u Srbiji i šire, sa više od 200 ljudi iz celog sveta koji dolaze svake godine da pomognu ruralnim zajednicama u jugoistočnoj Srbiji. Kamp je proglašen kao jedan od 10 najboljih projekata za mlade u 2013. godini od strane Krovne Organizacije Mladih Srbije.
– Udruženje “Pogled sa juga” je mlada nevladina organizacija, koja je osnovana 2013. godine od strane mladih koji su bili spremni da menjaju svoje okruženje, razmišljanje o očuvanju životne sredine, odnos stanovništva prema mladima i obrnuto. Posle dve godine postojanja, organizacija okuplja 15 aktivnih članova, 20 volontera i veliki broj pristalica koji su sledeće i podržavaju njihov rad. Poslednjih godinu dana aktivno rade na pomaganju starijim meštanima sela pružajući im pre svega zdravstvenu negu.

Učesnici će učiti od trenera / facilitatora iz NVO sveta i iskusnih kamp lidera i omladinskih radnika. 

Više informacija i aplikacioni fomular možete naći OVDE

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or