Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

Events

Održana radionica NABAVKA SA SMISLOM-ODGOVOR PRAKSE

18. 09. 2018.

Author: Udruženje preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Republike Srbije

U okviru programa 'Usmerimo se na bitno' koji je podržalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na Stalnom otvorenom konkursu

Održana radionica NABAVKA SA SMISLOM-ODGOVOR PRAKSE

U okviru programa "Usmerimo se na bitno" koji je podržalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na Stalnom otvorenom konkursu za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji u 2018. godini, UIPS je u Centru za stručno usavršavanje u Šapcu, 18.09.2018. godine, pred četrdeset učesnika, održao radionicu NABAVKA SA SMISLOM-ODGOVOR PRAKSE.

Nabavka sa smislom ima neekonomsku motivaciju i šansu da postane jedinstvena jer je njena stvarna vrednost veća od iznosa koji je plaćen, kao što je priroda kupovine roba i usluga preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Na radionici su govorili pomoćnik gradonačelnika Šapca Goran Stojićević, savetnica za zapošljavanje u NSZ Filijala Šabac Nataša Stanić, office menadžer Udruženja poslovnih žena Danijela Drača Živković i Miloš Milutinović iz kompanije Delhaize Serbia.

Nadahnuto predavanje "Poznavanje psiholoških i socioloških aspekata različitih priroda invalidinosti u organizaciji radnog mesta" održale su Prof. dr Marina Radić Šestić i Doc. dr Biljana Milanović Dobrota sa Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu.

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or