Српски Srpski English

Login

Login

Search
Find us on

Events

Interaktivna radionica Dobro je biti dobar u Kikindi

29. 08. 2018.

Author: Udruženje preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Republike Srbije

U Centru za stručno usavršavanje u Kikindi, 29. aavgusta 2018. godine, UIPS je realizovao interaktivnu radioniciu 'Dobro je biti dobar' kao jednu od g

Interaktivna radionica Dobro je biti dobar u Kikindi

U Centru za stručno usavršavanje u Kikindi, 29. aavgusta 2018. godine, UIPS je realizovao interaktivnu radioniciu "Dobro je biti dobar" kao jednu od glavnih aktivnosti programa "Usmerimo se na bitno" koji je dobio poverenje Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na Stalnom otvorenom konkursu za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji u 2018. godini.

O važnosti aktivacije osoba sa invaliditetom i poslodavaca sa otvorenog tržišta rada u oblasti profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom govorili su Mr Pavle Počuč, zamenik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, Sttanislava Hrnjak, predsednica Skupštine Grada Kikinda, Đurđina Jeknić iz Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijala Kikinda, Jasmina Poljan, direktorica proizvodnje i Valentina Rađenović, članica stručnog tima ZR "Lira" doo iz Kikinde. O neophodnosti uključivanja preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom u krug tzv. "odgovornih nabavki" privatnih kompanija, govorila je Mirjana Pantelić, sekretarka UIPS-a.

Na zadovoljstvo svih učesnika panel "O ljubavi. Razumevanju. I hodanju u tuđim cipelama"  vodila je Marija Grujić Bepa.

If you wish to report inappropriate content please contact the administrator.

comments

No comments

Send comment

To post comments you must login

or